New Family Residence in Mill Valley

This couple with two young boys needed more space and easy access to the outside. It sits on a flat, sunny lot in a family neighborhood in Mill Valley.

The simple, informal farmhouse concept was inspired by the old, rambling summer homes on the coast of Maine. All the rooms spin off of a classic central stairhall, which leads easily from the front entrance to the rear garden. The wraparound front porch extends the living areas to all the edges of the lot and provides for a variety of year-round outdoor living opportunities.

The owners worked with Interior designer Tineke Triggs.

Photography: Jeff Zaruba

house-in-mill-valley-1house-in-mill-valley-2house-in-mill-valley-3house-in-mill-valley-4house-in-mill-valley-5house-in-mill-valley-6house-in-mill-valley-735