Renovation / Addition Mill Valley

The existing two-story house on a down-sloping lot was ready for an update and an addition. The main living space was expanded by moving the Master Suite to a new third storey. With great views to the hills across the valley, this floor is a private sanctuary for the parents of two rambunctious boys.

Downstairs, the children’s area was brightened and reorganized to allow for individual and communal spaces. Although the kitchen did not move, it was updated and connected to a breakfast area/butler’s pantry, which leads to the dining room. The dining and living rooms take up the entire width of the main level and capture great views. The ceiling was also raised in this area to add to an expansive feel. Simple, uncluttered interiors breathe a sigh of relief.

Photo Credit: Suzanna Scott
Photo Credit: Jonathan Mitchell Photography (images 8-11)
Interiors: Katie Raffetto 

 

7 (1)1-23 (1)42 (1)1 (1)1206_355 Molino10_335 Molino08_335 Molino07_335 Molino
Menu Title